Prikaži sve 5 rezultate

1 2 3 4 5 6 kolona

Krevet Isabela Lux

679.00 KM699.00 KM

Krevet „Isabella Lux“ – krevet koji je tražen posebeno na BiH tržištu zbog svojih jednostavnih linija i funkcionalnosti koju daje prostor za odlaganje.
Blago zaobljeno, povišeno i proštepano uzglavlje mu daje unikatnost koja će svaki prostor učiniti ljepšim. Dostupan je u eko koži i velikom izboru mebl štofova različitih struktura i boja.

Krevet Mia

359.00 KM379.00 KM
Krevet „Mia“ je tapacirani krevet jednostavnih, klasičnih linija koji će odgovarati svakom nadolazećem trendu u pogledu namještanja spavaće sobe.
Dostupan je u eko koži, platnu sa velikim izborom boja. Svaka od kombinacija će ostaviti mjesta našoj mašti, te ličnom ukusu za odabir svih onih, samo naših finalnih detalja koji će zaokružiti atmosferu koja nam je potrebna za okrepljujući san.

Krevet Mika (Storage)

319.00 KM599.00 KM

Krevet „Mika“ sa prostorom za odlaganje, može biti rješenje za izazov kad se radi o uređenju spavaćih soba sa malo prostora. Čvstih i jednostavnih linija, nižeg uzglavlja, kao i manjih vanjskih dimenzija predstavlja rješenje za manje prostore. Možete ga birati kao samački krevet ili bračni krevet sa sandukom koji predstavlja pravo malo zadovoljstvo kad je u pitanju višak stvari.

Krevet Mika (Tapacirani)

219.00 KM359.00 KM

Krevet „Mika“ može biti rješenje za izazov kad se radi o uređenju spavaćih soba sa malo prostora. Čvstih i jednostavnih linija, nižeg uzglavlja, kao i manjih vanjskih dimenzija predstavlja rješenje za manje prostore. Može se raditi u eko koži ili platnu različitih testura ili boja.

Krevet Ria

279.00 KM299.00 KM

Krevet „Ria“, tapaciran u eko kožu ili kvalitetnu tkaninu, će pružiti savršeno mjesto za odmor. Svojim jednostavnim linijama je prikladan za svaki stil uređenja. Dostupan u eko koži i platnu sa velikim izborom boja i tekstura.

Cijena je bez latofleksa i madraca.