Prikaz 1–9 od 18 rezultata

1 2 3 4 5 6 kolona

Krevet Baron

589.00 KM699.00 KM

Krevet „Baron“ je krevet koji Vam dopušta da kombinacijom boja na istom probudite svoju maštu i budete sam svoj „arhitekta“.

Krevet Belaggio

349.00 KM649.00 KM

Krevet „Belaggio“ jednostavno moderan i udoban krevet kojeg posebno krasi njegovo uzglavlje.

Krevet Daisy

449.00 KM699.00 KM

Krevet „DAISY“ predstavlja naš novi model  funkcionalnog kreveta koju čine prostor za odlaganje posteljine sa ugrađenim podizačima koji olakšavaju dostupnost do sanduka.

POPULARNO

Krevet Dalila

799.00 KM899.00 KM

Krevet „Dalila“ Vam pruža mogućnost da se opustiti i uživate u luksuznom ambijentu i elegantnom stilu. Odabirom različitih boja i materijala, kao i dimenzijom uzglavlja možete kreirati jedinstven krevet koji će u potpunosti promjeniti izgled vaše spavaće sobe i pružiti Vam kraljevsku atmosferu i udobnost tokom spavanja.
Mogućnost odabira dužine i širine uzglavlja kreveta kako biste isti prilagodili svom prostoru.

Krevet Isabela Lux

679.00 KM699.00 KM

Krevet „Isabella Lux“ – krevet koji je tražen posebeno na BiH tržištu zbog svojih jednostavnih linija i funkcionalnosti koju daje prostor za odlaganje.
Blago zaobljeno, povišeno i proštepano uzglavlje mu daje unikatnost koja će svaki prostor učiniti ljepšim. Dostupan je u eko koži i velikom izboru mebl štofova različitih struktura i boja.

Krevet Isabella

449.00 KM799.00 KM

Krevet „Isabella“ je moderan i tražen krevet kako na našem tako i na ino tržištu poznat kao boxspring krevet.

Krevet Mia

359.00 KM379.00 KM
Krevet „Mia“ je tapacirani krevet jednostavnih, klasičnih linija koji će odgovarati svakom nadolazećem trendu u pogledu namještanja spavaće sobe.
Dostupan je u eko koži, platnu sa velikim izborom boja. Svaka od kombinacija će ostaviti mjesta našoj mašti, te ličnom ukusu za odabir svih onih, samo naših finalnih detalja koji će zaokružiti atmosferu koja nam je potrebna za okrepljujući san.

Krevet Mika (Storage)

319.00 KM599.00 KM

Krevet „Mika“ sa prostorom za odlaganje, može biti rješenje za izazov kad se radi o uređenju spavaćih soba sa malo prostora. Čvstih i jednostavnih linija, nižeg uzglavlja, kao i manjih vanjskih dimenzija predstavlja rješenje za manje prostore. Možete ga birati kao samački krevet ili bračni krevet sa sandukom koji predstavlja pravo malo zadovoljstvo kad je u pitanju višak stvari.

Krevet Mika (Tapacirani)

219.00 KM359.00 KM

Krevet „Mika“ može biti rješenje za izazov kad se radi o uređenju spavaćih soba sa malo prostora. Čvstih i jednostavnih linija, nižeg uzglavlja, kao i manjih vanjskih dimenzija predstavlja rješenje za manje prostore. Može se raditi u eko koži ili platnu različitih testura ili boja.